JULEHILSEN 2015

Som tiden dog flyver afsted, men nu er det igen tid til en julehilsen/nytårs hilsen. Vi vil først takke for alle de julehilsner vi har fået.  Så derfor skal der lyde et stort tak til alle, der tænkte på os her på Kong Knuds Vej i denne travle juletid.

Nanna blev i Juni måned færdig udannet som Multi medie designer med et flot 10 tal i den afsluttende opgave. Praktik perioden, som skulle danne grundlaget for den afsluttende opgave gik udmærket indtil opgaven skulle skrives. Firmaet EZZENCE.DK, hvor praktik tiden blev ud stået, viste sig ikke at leve op til sine forpligtigelser overfor skolen og praktikanten. Til alt held kunne Nanna skrive en opgave sammen med en studiekammerat og udfaldet blev jo kanon.

Christian droppede ud af ingeniør studiet i Aalborg. Dette behagede ikke hans far, men det er jo ikke hans far der skal behages, men ham selv. Nu er han startet på fysiker studiet i Aarhus og det er han pt. glad for. Der skulle dog en opgradering af hans fysik fra B  til A niveau inden start. Dette blev klaret uden de store problemer. Juli måned blev brugt til dette, så ferie blev der ikke meget af.

Som de fleste nok er klar over bor Nanna jo i Aarhus, men nu skulle Christian jo også finde sig et sted at bo i Aarhus, og bolig jagten startede. Det var sgu op ad bakke, vi var nede se adskillige værelser, men uden brugbare resultater. Boligjagten endte dog godt, da Nanna og Christian fandt en andelsbolig og flyttede ind i samme andelsbolig/lejlighed.

Torben er jo blevet motorcyklist og smutter ofte en tur på motorcyklen. Det er for det meste små turer, men grundlovsdag skulle motorcyklen bestå sin manddoms prøve. Turen gik til Gudbjerg på Fyn for at besøge Bjarne(Buller). Turen forløb udmærket indtil Lillebælts Broen. Midt på broen satte MC´en ud, men kom hurtigt igen og på Fyn siden valgte han at tage 1. af kørsel. I rundkørslen stoppede MC’en. Det viste sig at benzinforbruget var større en beregnet. Der efter forløb turen uden problemer. På vejen hjem besøgte han lige Assens for at få en kop kaffe. Nu er den gamle MC udskiftet med en større, så den skal måske også ud og bestå sin manddoms prøve?

Sommerferien i år blev en skrabet en af slagsen. Den blev tilbragt på Costa Del Teresso. Agh vi var lige en smut tur til 60 års fødselsdag i Greve. Campingvognen blev hentet men det blev ikke til mere end dette. Ellers blev ferien brugt på at male huset, samt det ny træværk efter på tilbygningen. Fliser skulle også ligges og den nye MC skulle gøres klar til syn, så der var nok og se til.

Mette har også haft et travlt år med at arrangere diverse flytninger. 1. skulle Nanna og Christian flytte sammen i Aarhus. Bjarne skulle også flyttes til nyt domicil og huset i Vestergade skulle tømmes med salg forøje. Men noget vi aldrig havde troet, var at hun nu også har siddet bag på den nye MC. Det startede med at kom hjem en dag og havde købt en styrthjelm og så er der jo ingen vej tilbage.

Juleaften skulle i år afvikles på Kong Knuds Vej. Her var Finn, Kirsten og Sara samt Bjarne og Asta blandt gæsterne og selvfølgelig Nanna og Christian. Menuen var som den plejer at være, nemlig and og risalamande. Mandelgaven blev vundet af Sarah, Nanna og Finn. Efter spisning blev der sunget og gået omkring juletræet, og så gik gave udpakningen i gang. Om alle fik deres ønsker opfyldt er uvist, men indpaknings papir var der bestemt ikke sparet på.

Nytårsaften blev i år afviklet uden for hjemmets 4 vægge, nemlig sammen vennerne vi plejer at fejre denne aften med.

Nu vil vi slutte og ønske alle glædelig jul og godt nytår.

Med venlig hilsen Kong Knuds Vej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *