Julehilsen 2013

Julehilsen fra Aars

Det er utroligt, men nu er det allerede den tid på året igen – nemlig JUL. Syntes næsten lige vi har skrevet den sidste julehilsen. Der er allerede jul igen, og vi må endnu engang til tastaturet.

Vi skal derfor starte med at takke for alle de julekort/brev/hilsner vi har fået og eventuel får her i julen.

De første par måneder gik jo med at flytte sne samt en kamp med skat, vedr. papirer på Torbens motorcykel. Den 1. Maj, arbejdernes internationale kampdag, blev afslutningen på 1 ½ års kamp med skat, og motorcyklen har fået nye papirer samt nummerplade på.

Nanna, som bekendt bor i Aarhus, droppede jurastudiet, og smuttede en måned “Down Under” for at deltage i et bryllup – temmelig langt for at komme til bryllup. Rejsen gik til Perth, hvor brylluppet skulle stå, og derefter til Melbourne for at besøge venner fra USA turen. Ikke nok med det, måtte vi endnu engang flytte hende, da hun blev opsagt i daværende lejlighed. Nanna er nu startet på ny en uddannelse som Multimediedesigner, som hun er rigtig glad for.

Christian er blevet student (HTX) i sommer. Han har valgt at holde, i politiske kredse, ikke acceptabel “fjumre år”, men for alle andre helt normalt, efter 12 års skolegang. Fjumreåret bliver brugt på, at få noget erhvervserfaring, hvilket er en stor mangelvare i førnævnte kredse. Samt tjene penge til næste etape i uddannelsescirkusset. Erhvervserfaringen/penge optjener han hos GPV – som er en elektronikvirksomhed her i byen. Christian har også lige erhvervet kørekort til bil, så nu VW’en i fare.

Efter afsluttet flytteri og studenterfest, blev der tid til sommerferie. Ferien blev for første gang afholdt uden børnene, og det var ikke så ringe endda. Turen med campingvognen, som ikke havde været ude hele 2012, gik til Helsingør. Vi slog pløkkerne i jorden på Helsingør Camping, med udsigt over Øresund og Kronborg Slot. Campingpladsen var ikke stor, men en rigtig dejlig plads som kan anbefales, hvis man er i den ende af landet. Kronborg Slot med guidet tur var en spændende oplevelse, og vi fik da også hilst på Holger. Den Blå Planet blev også besøgt – det adskiller sig ikke væsentlig fra Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

Med ferien overstået og det daglige tidsfodriv (arbejde, spise og sove) godt i gang, blev der tid til Torben’s næste projekt nemlig MC kort. MC kortet er da også kommet i hus, så nu kan han køre på sin MC uden hele tiden at kigge sig over skulderen. Mette har her sidst på året malet hele stuen og forsøgt sig med lidt ommøblering. Stuen er dog ikke så nem at lave om på hvad møblering angår, men stueuret har fået en ny plads, og stigereolen måtte vige pladsen for noget nyt, som endnu ikke er ankommet/købt.

Juleaften skal holdes herhjemme, og Finn, Kirsten, Sarah og Bjarne kommer, og holder juleaften her. Der er ingen overraskelser på menuen i år, vi skal have den traditionelle and med rødkål og brunede kartofler. Desserten er også den kendte risalamande med kirsebær sovs, samt mandelgaver.

Nu må vi slutte med at ønske alle en Glædelig Jul samt et godt Nytår.

Familien på Kong Knuds Vej

Christian, Nanna, Mette og Torben

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *