Julehilsen 2019

Så er der igen blevet tid til den årlige julehilsen. Vi vil som før berette lidt om året her på Kong Knuds Vej.

Først vil vi takke for alle julekort/julehilsner vi har fået både elektroniske som fysiske.

Året 2019 er slut, så her kommer et lille udsnit af hvad vi i familien Madsen har oplevet i 2019.

Vi har desværre måttet sig farvel til Kirsten som forlod denne verden i april måned.

I marts og april måned var hele Kong Knuds Vej gravet op. Fjernvarme og vandledning skulle fornyes. Det medførte også en del gravearbejde inde på grundene. Og når Gunnar Nielsen A/S graver så bliver alt i nærheden af dem gravet over.

Sommerferien blev tilbragt hjemme, hvor en del vedligeholdelses arbejde blev udført. Blandt andet blev en ny dør monteret i værkstedet, således det er nemmere at få motorcyklen ud og ind. Vi ville egentlig på campingtur, men vejret var os ikke venlig stemt, så campingvognen forblev i sit vinter hi.

Nanna & Christian residerer stadig i Aarhus. Nanna er ikke længere hos Badgeland. Hun vil studere igen og blev optaget på læreuddannelsen, men det viste sig ikke at være noget for hende og er stoppet. Christian er nu igang med sidste år på fysikstudiet og om alt går vel færdig til sommer.

Juleaften blev afviklet her på Kong Knuds Vej sammen med Torben, Nanna, Christian, Finn og Sarah. Mette var på arbejde juleaften, så vi måtte klare os selv. Som de forrige år manglede der ikke noget ej heller under juletræet.

Nytårsaften var en tro kopi af sidste år bortset fra nye værter.

Nå, men alt har en ende, og det var hvad vi har valgt at vælge at skrive i julehilsen 2019. Vi vil hermed ønske alle en GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR.

Med venlig hilsen Kong Knuds Vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *